WANDELEN VOOR EN MET MANTELZORGERS

Beste mantelzorger,

Ik ben blij u in samenwerking met Mantelzorg Nijmegen vier gevarieerde zomerwandelingen te mogen aanbieden in en rond Nijmegen.
Mijn naam is Mary van der Linde. Als ervaren mantelzorger en als wandelcoach organiseer ik met mijn bedrijf Happiness in Progress wandelingen (‘Walking back to Happiness’) voor mantelzorgers. Een luisterend oor van mijn kant en het zoeken van verbinding staan daarbij voorop.

Speciaal voor u staan er vanaf 17 augustus tot en met 28 september a.s. vier wandelingen op het programma. Na koffie/thee met appelplaatkoek, wandelen we één à anderhalf uur in groepen van max. twaalf personen over bospaden, langs een rivier, of door weilanden. De wandelingen zijn geschikt voor iedereen die in een rustig tempo maximaal anderhalf uur kan wandelen. De bergwandeling (zie pag. 2) is door het klimmen en dalen wat zwaarder. Houdt u daar rekening mee.

Wat levert ‘Walking back to Happiness’ u op?

• In de eerste plaats een leuke ochtend met aandacht voor ú.

• U ontmoet andere mantelzorgers; misschien wel iemand uit uw eigen wijk.

• U wisselt ervaringen uit; mogelijk herkent u uw situatie in het verhaal van een ander.

• Wandelen ontspant en draagt bij aan een goede balans tussen zorgen voor u zelf en zorgen voor een ander; een leuk gesprek levert energie op.

Kosten en betaling:
Mantelzorg Nijmegen draagt een deel van de kosten. Uw eigen bijdrage is € 3,00 per wandeling, contant te betalen vóór de wandeling. Bij deelname aan alle wandelingen ontvangt u een korting; u betaalt dan € 10,- voor vier wandelingen, contant te betalen vóór de eerste wandeling.

BERGWANDELING, donderdag 14 september 10.00 uur
Voor deze prachtige wandeling bij de Duivelsberg verzamelen we in Beek. U volgt de N325 richting Kleef. Na de sportvelden van Beek aan uw linkerhand, slaat u scherp rechtsaf de Rijksweg in Beek in. Tussen de 1e en de 2e straat rechts (beide Hermelijnstraat) is parkeergelegenheid. Hier verzamelen we. Komt u met bus 58 stapt u dan uit bij halte Koningsholster.

BOSWANDELING, donderdag 28 september 10.00 uur
De laatste zomerwandeling speelt zich af in de lommerrijke lanen van Heumensoord, Nijmegen. We verzamelen bij de parkeerplaats aan het begin van de Beukenlaan (verlengde van de Driehuizerweg) en maken een mooie wandeling door het bos.

Enkele bijzonderheden:

• Ik ben herkenbaar aan mijn felgroene rugzak

• Heeft u geen vervoer laat u mij dat dan weten

• Tijdens droge periodes zijn goede gym- of wandelschoenen voldoende. I.v.m. insecten kunt u evt. sokken en een lange broek dragen. Tijdens natte periodes zijn goede wandelschoenen met profiel aan te raden

• Neemt u voldoende drinken en wat koolhydraatrijke voeding mee. Bij warm weer raad ik u een hoed en gebruik van zonnebrandcrème aan

• Wilt u weten of de startplek van de wandeling met de bus bereikbaar: kijk op 9292.nl

Aanmelden
Stuur een mail naar info@happinessinprogress.nl of bel tel. 06-18041346.

Geef bij opgave uw naam, telefoonnummer en de wandelingen door waaraan u wilt deelnemen. Vanaf zes aanmeldingen gaat een wandeling door. Indien een wandeling niet doorgaat, ontvangt u tijdig bericht.

Hopelijk heb ik u enthousiast gemaakt. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met mij op of met Marie Louise van der Ploeg, mantelzorgconsulent (06-57397901/024-3650150, aanwezig maandag t/m donderdag).

Ik zie u graag in augustus en september!
Met vriendelijke groet,

HAPPINESS IN PROGRESS  Mantelzorg Nijmegen
Mary van der Linde & Marie Louise van der Ploeg

-A A +A