Ereprijs voor Restaurant Mi Barrio in Nijmegen

Marcel Giebels en Damiët Philippona van de Werkgroep Integratie Gehandicapten (WIG) hebben op dinsdag 3 november 2015 de Ereprijs uitgereikt aan Restauarant Mi Barrio in de Fransestraat 58 te Nijmegen. De prijs is in het leven geroepen om organisaties te belonen voor hun inzet om gebouwen toegankelijk(er) te maken voor mensen met een handicap. Mede-eigenaar Saskia van Heerde van Mi Barrio in Nijmegen is blij verrast als ze de oorkonde voor de Ereprijs in ontvangst neemt.

Medewerkers van de WIG hebben geconstateerd dat Mi Barrio in alle opzichten goed toegankelijk is voor mensen met een fysieke beperking. Er is een speciale oprit gemaakt vanaf het trottoir; het restaurant is ruim van opzet en indeling. Het personeel neemt de tijd om de menukaart voor te lezen aan mensen met een visuele handicap. Ook aan een gehandicaptentoilet en een mobiel pinapparaat in het restaurant is gedacht!

De Ereprijs is een initiatief van de WIG. Kent u een locatie die voor de Ereprijs in aanmerking komt? Laat het ons weten! Bel (024) 75 111 20 of mail naar marcel@wig.nl

-A A +A