Ereprijs voor Dille en Kamille

De Werkgroep Integratie Gehandicapten (WIG) heeft op donderdag 22 januari 2015 de Ereprijs uitgereikt aan de winkel Dille en Kamille, Lange Hezelstraat 75in Nijmegen.
De prijs is in het leven groepen om organisaties te belonen voor hun inzet om gebouwen toegankelijk(er) te maken voor mensen met een handicap.

"Wat goed dat jullie dit doen!" Vestigingsmanager Angélique Berbé van Dille en Kamille in Nijmegen is apetrots als ze de oorkonde voor de Ereprijs van de Werkgroep Integratie Gehandicapten in ontvangst neemt.

De winkel aan de Lange Hezelstraat is dan ook zeer toegankelijk ingericht. "We zijn er heel bewust mee bezig om de winkel voor iedereen even leuk en toegankelijk te maken. Als jullie nog verbeterpunten hebben, laat die zeker aan ons weten. Dan zullen we ons best doen om ze uit te voeren. Jullie oorkonde krijgt een mooie plaats in onze winkel!"

De Ereprijs is een initiatief van de WIG. Kent u een gebouw die voor de Ereprijs in aanmerking komt? Laat het ons weten. Bel (024) 75 111 20 of mail naar toegankelijk@wig.nl

-A A +A