Training 'Zelfregie: sterker worden in eigen keuzes maken'

Datum: 
vrijdag, 9 februari, 2018

Tijdens de training ‘Zelfregie: sterker worden in eigen keuzes maken’ onderzoek je wat zelfregie voor jou betekent. En: wat heb jij hiervoor nodig? Zelfregie gaat namelijk niet altijd om het ‘zelf doen’, maar om het zelf bepalen.

Wat?
De training is een training op maat. Je ontdekt of versterkt jouw kwaliteiten en bekijkt hoe je om kunt gaan met wat moeilijk is. Stapje voor stapje werk je aan je persoonlijke leerdoel. In de eerste bijeenkomst ontdek je jouw leerdoel voor deze training. Of misschien weet je het al, maar wordt dit doel aangescherpt.  Daarna ontdek je waar jij gelukkig van wordt en waarvan niet.
Vervolgens gaan we in de tweede bijeenkomst dieper in op zelfregie. Wat is jou ervaring hiermee?  Welke kwaliteiten gebruik jij bij het vormgeven van jouw zelfregie? En welke valkuilen heb je en hoe kun je daarmee omgaan? Wat heb je nodig om jouw zelfregie te optimaliseren en welke hulpbronnen kun je daarbij inschakelen?
Dit  alles leidt tot een persoonlijk plan, dat jou versterkt in je kwaliteiten en het formuleren van je behoeften: kortom in het nemen van zelfregie.
Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van inspirerende werkvormen.

Voor wie?
De training is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar zelfregie en sterker wil worden in het maken van eigen keuzes. De training is de opvolger van de succesvolle training ‘Durven doen’.

Door wie?
De training wordt gegeven door Annemieke van der Gronden. Annemieke heeft ruime ervaring met het geven van trainingen: 'Een eerste stap vooruit lijkt soms een enorme bergbeklimming. Het scheelt als je weet waar die eerste stap heen gaat; waar wil je naartoe? Ik vind het mooi om dit met elkaar te onderzoeken. 
Daarbij kun je veel hebben aan de ervaringen van andere cursisten. Je kunt elkaar inspireren en dat maakt dat doelen makkelijker behaald worden dan vooraf gedacht.’

Praktische informatie
Wanneer:           vrijdag 9, 16 en 23 februari en 9 maart 2018 
Tijd:                  10.00 - 12.00 uur 
Waar:                 St. Jorisstraat 72, Nijmegen
Kosten:              € 10, -
Aanmelden:       Aanmelding kan per mail: b.vd.putten@zrcn.nl of telefonisch 024 - 7511120

-A A +A