Training ‘Grip op Grenzen’

Datum: 
maandag, 29 oktober, 2018

Vind jij het lastig om goed naar je lichaam te luisteren? Je wilt graag van alles doen, maar hier is je lichaam het niet altijd mee eens. Het luisteren naar je lichaam en niet over je grenzen gaan is belangrijk, maar kan soms ook heel lastig zijn. Want hoe doe je dat eigenlijk? Moet je dan maar alle leuke dingen opgeven? Nee natuurlijk niet! Deze training kan je helpen om de juiste balans te vinden.

Wat kan je verwachten?
We gaan aan de slag met jouw grenzen, zowel lichamelijk als mentaal. Wat zijn jouw grenzen eigenlijk en hoe kan je deze leren aanvoelen? Hoe voorkomen dat je over je grenzen gaat en als het toch gebeurt, wat kan je dan het beste doen? Dit zodat jij straks de juiste keuzes kan maken ten aanzien van jouw grenzen.

Door wie?
Deze training wordt gegeven als onderdeel van het afstudeeronderzoek van Tirsa Geurts. Om te kijken of deze training passend is bij het ZRC en of deze aansluit bij jullie behoefte, moet zij informatie verzamelen over de training, zoals feedback van de deelnemers nadien. Belangrijk is het dan ook dat jij deze informatie wilt geven en het goed vindt dat Tirsa deze informatie (volledig anoniem uiteraard!) gebruikt voor haar onderzoek.

Praktische informatie
Wanneer: maandag 29 oktober, 5, 12, 19, 26 november
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Waar: Zelfregiecentrum Nijmegen, Sint Jorisstraat 72, Nijmegen
Kosten: gratis
Info en aanmelding: b.vd.putten@zrcn.nl

-A A +A