agenda

Zomaar even binnenlopen… Ze zijn er steeds minder: plaatsen waar je zomaar even kunt binnenlopen voor een kop koffie of thee en een goed gesprek. Een plek waar je even op adem kunt komen. Bij het Zelfregiecentrum kan dat wél!

Wij bieden in het Zelfregiecentrum een ontmoetingsplek waar tijd is voor een praatje, een luisterend oor, een lach en misschien een traan. Een plek met de huiselijke sfeer van een woonkeuken. 

Je bent iedere doordeweekse ochtend van ...

Datum: woensdag, 22 november, 2017

Elke woensdag koken we samen en genieten we van de maaltijd.
We beginnen elke woensdag om 17.00 uur en het duurt tot 20.30 uur. 
Je betaalt € 3,- per maaltijd of € 85,- per jaar.

Datum: woensdag, 22 november, 2017

Deze groep staat voor gezelligheid en samen iets doen. Voor mensen tot 30 jaar.
Vandaag genieten we van het najaarszonnnetje en de frisse lucht met een heerlijke boswandeling. Trek je lekkere schoenen en dikke jas aan en neem je goede humeur mee.
We komen van 19.30 - 21.30 bij elkaar.

 

Datum: donderdag, 23 november, 2017

Samen filosoferen we over interessante onderwerpen.
Op donderdag 28 september  van 13.30 - 15.00 uur komen we weer bij elkaar.

Praktische informatie
Waar: Zelfregiecentrum Nijmegen, St. Jorisstraat 72, Nijmegen
Kosten: geen
Aanmelden: mail Birgit van der Putten op b.vd.putten@zrcn.nl of bel (024) 75 111 20

Datum: donderdag, 23 november, 2017

Wees welkom voor een fijne start van de dag!
Je kunt elke donderdag komen mediteren, met uitzondering van 19 oktober.

Wat gaan we doen?
We starten met eenvoudige bewegingsoefeningen. Daarna is er een meditatie, die grotendeels in stilte zal zijn. Alle oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk en als het niet lukt, kijken we hoe het wel lukt. Je kunt een eigen meditatiekussen meenemen. Er zijn ook stoelen aanwezig.

 

Voor wie?
Iedereen is welkom. Je kunt...

Datum: vrijdag, 24 november, 2017

De Bruisende Vrijdag (elke vrijdag vanaf 11.00 uur) op de Sint Jorisstraat is gezellig en wordt altijd druk bezocht. 's Ochtends kun je je uitleven in het creatief atelier. Je bent ook welkom bij of het theater. Daarna is er een verzorgde lunch. Vanaf 13.30 uur is er vaak nóg een activiteit. Dat varieert van film kijken tot een djembé workshop. Kortom, er is genoeg te doen.

Datum: vrijdag, 24 november, 2017

 

Vind jij het leuk om samen te eten? 
Kom dan genieten van een lekkere, gezonde maaltijd en de gezelligheid!
Dit kan twee keer per maand op vrijdagavond. De maaltijd wordt verzorgd door Tonny, van Thuisafgehaald.
Het menu voor 10 november is:

Bouilon
Gebakken aardappels, kip en sperziebonen
Toetje

 Inloop: 17.45 uur

Maaltijd: 18.00 - 20.00 uur
Kosten per maaltijd: € 4,-...

Datum: vrijdag, 24 november, 2017

BWN Sociale Zekerheid verzorgt een workshop over de herbeoordeling UWV. In de workshop gaan we in op wat de wetten in de praktijk voor mensen betekenen. Ook krijg je tips over hoe je kunt opstellen tijdens een herbeoordelingsgesprek. Er is uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen. 
De workshop is van 13.00 - 15.00 uur en is ook te bezoeken op:
- Vrijdag 10 november van 13.00-15.00 uur
- Vrijdag 8 december van 13.00-15.00 uur

De workshop is gratis. informatie of...

Datum: zondag, 26 november, 2017

Eens in de 2 weken, op zondag, is er een brunch & activteit.
Dit doen we samen met ouderen.
We komen bij elkaar van 11.00 - 15.00 uur en om 12.30 gaan we brunchen. Daarna doen we een activiteit.
Data: 29 oktober, 12 en 26 november, 10 december

Datum: woensdag, 29 november, 2017

Samen praten wij over goed wonen
Hoe woon jij? 
Wat betekent goed wonen voor jou?
En wat heb jij nodig in jouw huis en wijk?
Het is een avond voor mensen met een  (licht) verstandelijke beperking. 

Annica Brummel vertelt over wonen in de wijk. Ervaringsdeskundigen komen deze avond aan het woord. Tamara Willemse is coördinator van Bijzonder Thuisafgehaald en vertelt over het thema goed wonen.  
Vooraf is er een gezonde maaltijd van Bijzonder Thuisafgehaald. ...

Datum: donderdag, 30 november, 2017

Samen pannenkoeken eten.

André bakt ze bruin!
Iedere laatste donderdag van de maand van 17.00 - 19.00 uur.
Lekker en niet duur. Je betaalt per pannenkoek. 

 

Datum: zaterdag, 2 december, 2017

Eens in de twee weken gaan we op zaterdag wandelen. Onderweg doen we verschillende oefeningen.
Je wordt er fit van. Zaterdag om de 2 weken. We starrten om 9.30 uur
Je kunt je aanmelden via zrcnbeweegt@gmail.com of bel 06 -19174571.
Data: 21 oktober, 4 en 18 november, 2 en 16 december.

Datum: maandag, 4 december, 2017

Eerste maand van de maand
14.00 - 15.30 uur
Centrum De Appel, Groesbeekseweg 428. 

De eerste maandag van de maand is er een bijeenkomst van de Pleisterplaats voor de Ziel. De Pleisterplaats is een plek waar mensen samenkomen voor inspiratie, zingeving, verbinding of troost. Elke maand komt een gastspreker een verhaal vertellen en een toelichting geven over het thema of gedachtegang achter het verhaal. Er is ook ruimte voor een gedicht, stilte en muziek, soms live gespeeld....

Datum: woensdag, 6 december, 2017

Deze groep staat voor gezelligheid en samen iets doen. Voor mensen tot 30 jaar.
Sinterklaas is weer in het land
houd je cadeautjes bij de hand
We spelen het cadeauspel
Dus kom maar snel!
We komen van 19.30 - 21.30 bij elkaar.

 

Datum: vrijdag, 8 december, 2017

BWN Sociale Zekerheid verzorgt een workshop over de herbeoordeling UWV. In de workshop gaan we in op wat de wetten in de praktijk voor mensen betekenen. Ook krijg je tips over hoe je kunt opstellen tijdens een herbeoordelingsgesprek. Er is uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen. 
De workshop is van 13.00 - 15.00 uur en is ook te bezoeken op:
- Vrijdag 10 november van 13.00-15.00 uur
- Vrijdag 24 november van 13.00-15.00 uur

...
Datum: woensdag, 20 december, 2017

Deze groep staat voor gezelligheid en samen iets doen. Voor mensen tot 30 jaar.
Lekker samen eten en genieten van ons eigen kerstdiner.
We komen van 19.30 - 21.30 bij elkaar.

Datum: donderdag, 21 december, 2017

De afgelopen weken is er veel gespeeld, gelachen en gedeeld.
Graag laten we het resultaat zien van de training improvisatietheater.
Kom je kijken?

We treden om 20.00 uur op en je bent welkom vanaf 19.30 uur.

 

Datum: woensdag, 10 januari, 2018

Deze groep staat voor gezelligheid en samen iets doen. Voor mensen tot 30 jaat.

Kom proosten op het nieuwe jaar bij onze nieuwjaarsborrel!

We komen van 19.30 - 21.30 bij elkaar.

 

Datum: donderdag, 18 januari, 2018

Vanaf 14.30 gaan we wat lekkers bakken
Vanaf 17.30 uur Samen eten.
Om 19.03 gaan we film kijken.

Kosten € 3,-

Iedere derde donderdag van de maand van 17.30 - 20.30 uur

Datum: woensdag, 24 januari, 2018

Deze groep staat voor gezelligheid en samen iets doen. Voor mensen tot 30 jaar.
Haal je schaatsen uit de kast en zwier met ons over het ijs!

We komen van 19.30 - 21.30 bij elkaar.

-A A +A